KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
Hvitträskin tilausravintola avaa ovensa yleisölle 12.5. Menun on suunnittelut vuoden kokki Mikko Kaukonen.
Hvitträskin ravintola toimii muuten tilausravintolana. Viimeksi ravintola oli auki yleisölle joulun alla, kun siellä oli tarjolla Pekka Terävän joululounas.
Hvitträskin kesäkahvila aukeaa Loja Saarisen resepteillä ja on auki touko-syyskuussa ke-su klo 11-17.
Food Camp Finland on etsinyt Hvitträskistä reseptejä yhteistyössä Kansallismuseon Kanssa. Reseptit on modifoinnut tähän päivään Vuoden kokki Mikko Kaukonen.
Luvassa mm. Loja Saarisen kuuluisa mustikkapiirakkaa, jota tarjottiin jopa jouluaattona jälkiruuaksi Amerikan kodissa sekä suolaisen nälkään silliruisvoileipää.
Hvitträskin tilausravintolasta vastaa Food Camp Finlandin tähdillä palkittu huippukokki Pekka Terävä tiimeineen.
Pekka Terävä pitää kunnia-asianaan siirtää Michelin-tason ruokakokemuksen yhä useamman suomalaisen ulottuville.
– Kaikki valmistetaan itse alusta loppuun: leivomme leivät, hapatamme voin, keitämme itse.
Food Camp Finland on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Sen missio on yhdistää ihmisiä ruokailun kautta ja muistuttaa yhdessä syömisen merkityksellisyydestä ja arvosta.
Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähti-ravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola Nude, Ravintola Emo sekä viinien verkkokauppa Bottlescouts.
HVITTRÄSKIN äitienpäivän menun on suunnittelut vuoden kokki Mikko Kaukonen.
Jussi Salo
SIUNTIO
KIRKKONUMMI
INKOO
KIRKKONUMMI
Puh: 09 221 9200
toimitus@kirkkonummensanomat.fi
Munkinkuja 4, 02400 Kirkkonummi
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
Hvitträskin tilausravintola avaa ovensa yleisölle 12.5. Menun on suunnittelut vuoden kokki Mikko Kaukonen.
Hvitträskin ravintola toimii muuten tilausravintolana. Viimeksi ravintola oli auki yleisölle joulun alla, kun siellä oli tarjolla Pekka Terävän joululounas.
Hvitträskin kesäkahvila aukeaa Loja Saarisen resepteillä ja on auki touko-syyskuussa ke-su klo 11-17.
Food Camp Finland on etsinyt Hvitträskistä reseptejä yhteistyössä Kansallismuseon Kanssa. Reseptit on modifoinnut tähän päivään Vuoden kokki Mikko Kaukonen.
Luvassa mm. Loja Saarisen kuuluisa mustikkapiirakkaa, jota tarjottiin jopa jouluaattona jälkiruuaksi Amerikan kodissa sekä suolaisen nälkään silliruisvoileipää.
Hvitträskin tilausravintolasta vastaa Food Camp Finlandin tähdillä palkittu huippukokki Pekka Terävä tiimeineen.
Pekka Terävä pitää kunnia-asianaan siirtää Michelin-tason ruokakokemuksen yhä useamman suomalaisen ulottuville.
– Kaikki valmistetaan itse alusta loppuun: leivomme leivät, hapatamme voin, keitämme itse.
Food Camp Finland on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Sen missio on yhdistää ihmisiä ruokailun kautta ja muistuttaa yhdessä syömisen merkityksellisyydestä ja arvosta.
Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähti-ravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola Nude, Ravintola Emo sekä viinien verkkokauppa Bottlescouts.
HVITTRÄSKIN äitienpäivän menun on suunnittelut vuoden kokki Mikko Kaukonen.
Jussi Salo
SIUNTIO
KIRKKONUMMI
INKOO
KIRKKONUMMI
Puh: 09 221 9200
toimitus@kirkkonummensanomat.fi
Munkinkuja 4, 02400 Kirkkonummi