KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
Liikeporttiin Kirkkonummen Munkinmäkeen on avattu uusi Sushiravintola. Hiku Sushissa tarjoillaan tuoretta sushia joko paikan päällä tai mukaanotettavaksi. Tiistaina 10.11. avattu ravintola on otettu Kirkkonummella suosiolla vastaan, sillä jo keskiviikkona oli paikalla jopa jonoa odottamassa omia sushiannoksiaan.
Hiku Sushin yrittäjinä toimivat Hanko Sushin perustajina tunnetut Rolf Wirta ja Mika Laakio, jotka perustivat Hanko Sushin ensimmäisen ravintolan Hankoon vuonna 2009, eli kokemusta sushiravintoloista kaksikolla löytyy perusteellisesti.
Toinen ravintolan perustajista, Mika Laakio on puolestaan itse asunut Japanissa kuutisen vuotta, jolloin maan ruokakulttuuri on tullut tutuksi.
Wirta ja Laakio kertovat Hiku Sushin panostavan tuoreisiin ja ensiluokkaisiin raaka-aineisiin. Annokset tehdään tilauksesta paikan päällä oman sushikokin toimesta, joka takaa sen, että että ruoka on autenttista, kertoo Laakio.
Sushi ei ole pelkkää raakaa kalaa, sillä jopa 80 % ruoasta on kypsytetty jollakin tapaa, esimerksi marinoimalla, Laakio sanoo.
Nimi Hiku tarkoittaa japaniksi nouto- eli take-away-ruokaa, jatkaa Laakio.
HIKU Sushin yrittäjät Rolf Wirta ja Mika Laakio nauttimassa sushiannoksia Kirkkonummen Hiku Sushissa.
Jussi Salo
ANNOKSET tehdään paikan päällä tuoreista raaka-aineista.
Jussi Salo
HIKU Sushi on avannut Kirkkonummen Liikeportissa.
Jussi Salo
HIKU Sushista saa myös keittoja. Kuvassa misokeittoa, joka sisältää mm. merilevää.
Jussi Salo
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
Puh: (09) 221 9200
toimitus@kirkkonummensanomat.fi
Munkinkuja 4, 02400 Kirkkonummi
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
Liikeporttiin Kirkkonummen Munkinmäkeen on avattu uusi Sushiravintola. Hiku Sushissa tarjoillaan tuoretta sushia joko paikan päällä tai mukaanotettavaksi. Tiistaina 10.11. avattu ravintola on otettu Kirkkonummella suosiolla vastaan, sillä jo keskiviikkona oli paikalla jopa jonoa odottamassa omia sushiannoksiaan.
Hiku Sushin yrittäjinä toimivat Hanko Sushin perustajina tunnetut Rolf Wirta ja Mika Laakio, jotka perustivat Hanko Sushin ensimmäisen ravintolan Hankoon vuonna 2009, eli kokemusta sushiravintoloista kaksikolla löytyy perusteellisesti.
Toinen ravintolan perustajista, Mika Laakio on puolestaan itse asunut Japanissa kuutisen vuotta, jolloin maan ruokakulttuuri on tullut tutuksi.
Wirta ja Laakio kertovat Hiku Sushin panostavan tuoreisiin ja ensiluokkaisiin raaka-aineisiin. Annokset tehdään tilauksesta paikan päällä oman sushikokin toimesta, joka takaa sen, että että ruoka on autenttista, kertoo Laakio.
Sushi ei ole pelkkää raakaa kalaa, sillä jopa 80 % ruoasta on kypsytetty jollakin tapaa, esimerksi marinoimalla, Laakio sanoo.
Nimi Hiku tarkoittaa japaniksi nouto- eli take-away-ruokaa, jatkaa Laakio.
HIKU Sushin yrittäjät Rolf Wirta ja Mika Laakio nauttimassa sushiannoksia Kirkkonummen Hiku Sushissa.
Jussi Salo
ANNOKSET tehdään paikan päällä tuoreista raaka-aineista.
Jussi Salo
HIKU Sushi on avannut Kirkkonummen Liikeportissa.
Jussi Salo
HIKU Sushista saa myös keittoja. Kuvassa misokeittoa, joka sisältää mm. merilevää.
Jussi Salo
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
Puh: (09) 221 9200
toimitus@kirkkonummensanomat.fi
Munkinkuja 4, 02400 Kirkkonummi