KIRKKONUMMI
Maatilapuodin keittokirja ”Det här är min mat” on ehdolla finaalissa kahdessa kategoriassa tämän vuoden Gourmand World Cookbook Awards 2024 -kilpailussa, joka on ”keittokirjojen Oscar” Keittokirja on mukana Photography- ja Farm to Table -kategorioissa.
Palkintoseremonia ja Gourmand-Awardsin 30-vuotisjuhla pidetään kesäkuussa 2025 Lissabonissa.
Finaalissa mukana oleminen (yksi kuudesta/ kategoria) on jo hämmästyttävää, kun mukana oli alusta alkaen yli 1000 kirjaa 222 maasta. Osallistujia on edelleen 750 monessa eri kategoriassa.
Kirjan on valokuvannut ja toimittanut Daniela Andersson, art director Eva Tordera on vastannut kirjan ulkoasusta.
Kirjan on kustantanut Kyrkslätt- Estby Marthaförening. Ruotsinkielinen kirja on mukana kilpailussa, mutta se on saatavilla myös suomeksi, ”Tämä on minun ruokaani” ja hienon käännöksen on tehnyt Anna Paljakka.
Kirjan on tehnyt Ingemo Fröberg, joka viljelee miehensä Henrik Fröbergin kanssa Fräsarsin sukutilaa eteläisellä Kirkkonummella ja pyörittää siellä myös Maatilapuoti- tilakauppaa. Kirja on saatavilla sekä ruotsiksi että suomeksi.
– Olen koonnut tähän kirjaan monia ruokamuistojani. Mukana on perinteisiä ohjeita, jotka muistan lapsuudesta saakka. On myös uudempia reseptejä ja matkamuistoja sekä ohjeita, jotka olen vuosien varrella saanut ystäviltä, löytänyt keittokirjoista, lehdistä tai netistä ja joista on sittemmin tullut mieluisia koko perheelle.
Ingemo Fröberg: Ruoanlaiton pitää olla hauskaa ja siinä saa olla luova
”DET HÄR ÄR MIN MAT” on ehdolla finaalissa kahdessa kategoriassa tämän vuoden Gourmand World Cookbook Awards 2024 -kilpailussa. Kuva : Maatilapuoti/Gårdsboden.
Jussi Salo
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
Puh: 09 221 9200
toimitus@kirkkonummensanomat.fi
Munkinkuja 4, 02400 Kirkkonummi
KIRKKONUMMI
Maatilapuodin keittokirja ”Det här är min mat” on ehdolla finaalissa kahdessa kategoriassa tämän vuoden Gourmand World Cookbook Awards 2024 -kilpailussa, joka on ”keittokirjojen Oscar” Keittokirja on mukana Photography- ja Farm to Table -kategorioissa.
Palkintoseremonia ja Gourmand-Awardsin 30-vuotisjuhla pidetään kesäkuussa 2025 Lissabonissa.
Finaalissa mukana oleminen (yksi kuudesta/ kategoria) on jo hämmästyttävää, kun mukana oli alusta alkaen yli 1000 kirjaa 222 maasta. Osallistujia on edelleen 750 monessa eri kategoriassa.
Kirjan on valokuvannut ja toimittanut Daniela Andersson, art director Eva Tordera on vastannut kirjan ulkoasusta.
Kirjan on kustantanut Kyrkslätt- Estby Marthaförening. Ruotsinkielinen kirja on mukana kilpailussa, mutta se on saatavilla myös suomeksi, ”Tämä on minun ruokaani” ja hienon käännöksen on tehnyt Anna Paljakka.
Kirjan on tehnyt Ingemo Fröberg, joka viljelee miehensä Henrik Fröbergin kanssa Fräsarsin sukutilaa eteläisellä Kirkkonummella ja pyörittää siellä myös Maatilapuoti- tilakauppaa. Kirja on saatavilla sekä ruotsiksi että suomeksi.
– Olen koonnut tähän kirjaan monia ruokamuistojani. Mukana on perinteisiä ohjeita, jotka muistan lapsuudesta saakka. On myös uudempia reseptejä ja matkamuistoja sekä ohjeita, jotka olen vuosien varrella saanut ystäviltä, löytänyt keittokirjoista, lehdistä tai netistä ja joista on sittemmin tullut mieluisia koko perheelle.
Ingemo Fröberg: Ruoanlaiton pitää olla hauskaa ja siinä saa olla luova
”DET HÄR ÄR MIN MAT” on ehdolla finaalissa kahdessa kategoriassa tämän vuoden Gourmand World Cookbook Awards 2024 -kilpailussa. Kuva : Maatilapuoti/Gårdsboden.
Jussi Salo
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
KIRKKONUMMI
Puh: 09 221 9200
toimitus@kirkkonummensanomat.fi
Munkinkuja 4, 02400 Kirkkonummi