SHLOMIT Pierrot ja Pablo Flores ovat tuoneet kotimaidensa keittiöt Kirkkonummelle.
Jussi Salo
KIRKKONUMMI
Välimerellisiä ja Latinalaisen Amerikan herkkuja KantvikistaKIRKKONUMMI
Casa Daroma Kirkkonummen Kantvikissa tarjoilee asiakkailleen makuja välimeren ympäristöstä sekä Latinalaisesta Amerikasta. Arkipäivisin herkkuja tarjoillaan lounaspöydästä arkisin klo 11-15 välisenä aikana ja herkkuja löytyy sekä lihan- että kasvissyöjille myös a`la carte listalta.
- Meillä on pienet tilat, mutta suuri valikoima, kertovat Casa Daroman yrittäjät Shlomit Pierrot ja Pablo Flores, jotka ovat tuoneet omien kotimaidensa keittiöt Kirkkonummelle.
LOUNAS on monipuolinen ja noutopöytä sisältää herkkuja niin välimereltä kuin Latinalaisesta Amerikastakin.
Jussi Salo
Casa Daroma on erikoistunut latinalaiseen ja Välimeren/Lähi-idän ruokaan. Casa Daroman menu tarjoaa laajan valikoiman lämpimiä aterioita ja leivonnaisia, kaikki käsintehtyjä. Asiakkaat voivat syödä herkut paikan päällä ravintolassa tai ottaa ruokaa mukaan take-awayna.
Casa Daroman buffet tarjoaa oikeaa käsintehtyä ruokaa, mikä ei ole nykypäivänä niin itsestäänselvyys. Tätä myös monet asiakkaamme arvostavat ja se näkyy myös ruoan maussa. Me emme tarjoile tukusta haettuja valmiita tai puolivalmiita ruokia, kertoo Shlomit.
ITSETEHDYT Falafelit ovat yksi suosituimmmista artikkeleista.
Jussi Salo
Eniten kiitoksia ovat saaneet mm. itse tehdyt Falafelit sekä baskilainen juustokakku, jota meiltä tullaan hakemaan Espoosta saakka, naurahtaa Shlomit. Daromasta saa ostaa myös muita suussa sulavia leivonnaisia.
- Ruoat maistuvat parhaimmilta, kun ne on tehty käsin ja tarjoiltu tuoreina ja aina onkin mukava nähdä ihmisten reaktioita niihin, iloitsee Shlomit
Myös catering -palvelua ja tilaisuuksia
Casa Daroma (Miti Oy) tarjoaa myös catering-palvelua ja paikalla on mahdollisuus järjestää myös pieniä yritys- tai yksityistilaisuuksia. Näissä yleensä tarjoilemme välimeren ja Latinalaisen Amerikan herkkuja, mutta cateringin osalta mahdollisuus on myös saksalais- tai pohjoismaalaisiin menuihin.
- Isänpäivän viikonloppuna eli lauantaina -sunnuntaina 8.-9.11 olemme poikkeuksellisesti auki viikonloppuna ja tarjoilemme tuolloin tacobuffettia asiakkaillemme. Taco Feast -laatikkoannoksia on myös mahdollista tilata etukäteen ja ottaa mukaan.
Kahvilatoimintaa ja aamiaista
PAIKALTA saa myös itse leivottuja leivonnaisia.
Jussi Salo
Casa Daroma on hiljan laajentanut toimintaansa myös kahvilatoimintaan. Ovet aukeavat arkisin jo aamuyhdeksältä ja tarjolla on erilaisia kahvilatuotteita, jotka valmistetaan itse kuten lounasruokakin. Tarjolla on mm. erilaisia aamiaisleipiä, tuoretta pullaa, aamiaisburritoja ja kuohkeita hapanjuuripannukakkuja.
Uudet voileipä-ateriat käyvät myös lounaasta ja ovat vaihtoehto niille, jotka etsivät burger-tyyppistä lounasta. Täytteeksi voi ottaa naudan minipihvit tai kanasnitchzelin, jatkaa Shlomit.
- Monet uskolliset asiakkaamme tulevat tänne myös herkuttelun lisäksi harjoittelemaan kielitaitoaan ja keskustelemaan eri kielillä, Shlomit kertoo.
Palvelu Daromassa hoituukin niin suomeksi, englanniksi, espanjaksi, saksaksi kuin hepreaksikin.
ISÄNPÄIVÄN Taco-feast laatikko take away.
Jussi Salo
SHLOMIT & PABLO JA CASA DAROMA
Shlomitin ja Pablon intohimo on valmistaa ruokaa käsityönä. Heidän keittiössään yhdistyvät nykypäivän trendit ja vanhat perinteet. Casa Daroman ruoka yhdistää elementtejä erilaisista ruokakulttuureista tarjotakseen asiakkaille uusia ja herkullisia kokemuksia.
Shlomit on kotoisin Tel Avivin laitamilta välimeren rannalta. Hän muutti opiskelemaan Saksaan kahdeksaksi vuodeksi, jonka jälkeen Suomesta tuli hänen kotimaansa.
Pablo on varttunut Ecuadorissa. Hän on kierrellyt Latinalaista Amerikkaa keräillen erilaisia makuelämyksiä. Pablo on asunut myös Pohjois-Amerikassa, jossa hän opiskeli ennen muuttamistaan Suomeen.
Casa Daroma sijaitsee Kantvikissa, osoitteessa Upinniementie 457. Ravintola tarjoilee aamiaista, lounasta ja take-away ruokaa ja on avoinna arkisin 9-15.
Casa Daromalla on myös Catering-palvelu.
CASA Daroma sijaitsee Kirkkonummen Kantvikissa osoitteessa Upinniementie 457.
Jussi Salo
